nlen
Advertising

“Branded content is een grote groeimarkt”

Digitaal werd wereldwijd hét belangrijkste advertentiekanaal. “Toch is de markt nog niet helemaal rijp”, zegt Christel van den Hazel, directeur digital sales development.

“Onze focus voor 2019 ligt in eerste instantie op de optimalisering van de technologie voor geautomatiseerde digitale advertenties. Daarnaast willen we onze adverteerders helpen beter op te vallen in het gigantische digitale aanbod waaruit consumenten kunnen kiezen.”

“Met het oog daarop zien we in branded content een grote groeimarkt, dat zijn digitale verhalen en video’s op maat van de consumenten. De uitdaging bestaat erin vooral de adverteerders te overtuigen van de positieve impact van digitale verhalen op hun branding.”

“Een van de trends van het moment is uiteraard video. We werken daarvoor samen met grote partners, als 24Kitchen en ZiggoSport. Die video’s worden heel druk bekeken, wat er een bijzonder interessant advertentiekanaal van maakt.”

“Last but not least willen we onze adverteerders helpen beter gebruik te maken van de enorme hoeveelheid data die online beschikbaar is, zodat ze veel gerichter kunnen adverteren op maat van welomschreven doelgroepen.”

“We zullen je missen, Christel”

Tot ons grote verdriet is op zaterdag 2 maart 2019 Christel van den Hazel overleden. Christel was een krachtige en stralende persoonlijkheid. Ze heeft de Persgroep zoals die nu is, helpen vormgeven en gaf leiding aan de belangrijkste ontwikkeling van allemaal: de overgang naar het digitale tijdperk.
 
Christel deed dit werk met een gedrevenheid en doorzettingsvermogen die je zelden tegenkomt. Ze was altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Daarbij bleef ze aardig en empathisch.  Ze was voor ons een fijne vrouw om mee ten strijde te trekken. Ze heeft ons veel gegeven. We zullen haar enorm missen.
 
Erik Roddenhof,
CEO Nederland en BENE De Persgroep

Meer artikels